У Генштабі уточнили кількість постраждалих при вибуху в Балаклії

Читать на русском
Через вибух боєприпасів у Балаклії, Харківська область, постраждали 5 українських військовослужбовців.

Через вибух боєприпасів у Балаклії, Харківська область, постраждали 5 українських військовослужбовців.

Про це повідомляє пресцентр Міністерства оборони України.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Згідно з даними Генерального штабу Збройних сил України, в результаті вибуху боєприпасів постраждали п'ятеро військовослужбовців та двоє загинули. Стан одного з постраждалих оцінюється як тяжкий.

«Один - середнього ступеня тяжкості; троє - легкого ступеня тяжкості. Пораненим військовослужбовцям надається фахова невідкладна медична допомога», - зазначили у відомстві.

Нагадамо, у п'ятницю,15 листопада, на території військового арсеналу в Балаклії прогриміли вибухи. Спочатку в Генштабі повідомляли, що внаслідок вибухів загинули двоє військовослужбовців та ще четверо отримали поранення. Троє з постраждалих перебували у тяжкому стані.

Генеральний штаб призначив службове розслідування за фактом вибухів у Балаклії. У відомстві зазначили, що вибух стався на Центральній артилерійській базі забезпечення боєприпасами.

Крім того, досудове розслідування за фактом вибухів у Балаклії розпочали в Державному бюро розслідувань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: