У Зеленського пояснили збільшення фінансування СБУ та МВС

Читать на русском
Збільшення фінансування Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ в проекті державного бюджету на 2020 рік пов'язане з необхідністю урівняти підрозділи всіх силових відомств.

Збільшення фінансування Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ в проекті державного бюджету на 2020 рік пов'язане з необхідністю урівняти підрозділи всіх силових відомств, які знаходяться в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі.

Про це заявив керівник Офісу президента Андрій Богдан в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера».

Оманливі рекорди: чи допоможе армії найбільший бюджет 2020 рокуНавіть рекордний Державний бюджет 2020 року не забезпечить якісного розвитку Збройних сил України.

«Військові підрозділи Служби безпеки України і Міністерства внутрішніх справ, а саме Національна гвардія, Державна прикордонна служба також знаходяться на передовій, теж постійно під вогнем, теж несуть певні втрати. Тому щоб вирівняти рівень одержуваних коштів між Збройними силами України, СБУ та підрозділами МВС, які знаходяться на передовій, частину коштів необхідно збільшити саме для таких виплат», - пояснив він.

Раніше «Слово і Діло» проаналізувало, як основні показники бюджету-2020 відрізняються від проєкту на 2019-й.

Також наші аналітики дізналися на що і скільки в наступному році будуть витрачати бюджетні кошти.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: