Соціологи розповіли, скільки в Україні безробітних

Читать на русском

За останні три роки третина українців опинялися в ситуації, коли більше трьох місяців не мали роботи або займалися її пошуком.

За останні три роки третина українців (31%) опинялися в ситуації, коли більше трьох місяців не мали роботи або займалися її пошуком.

Про це свідчать дані опитування компанії Research&Branding Group.

Вікторія ГрибНародний депутат України
Гриб у передвиборчій програмі пообіцяла забезпечити умови для зменшення безробіттяСказано 25 червня 2019 р.Статус обіцянки: У процесі

За даними опитування, переважна більшість українців (86%) в даний час не займаються пошуком роботи, тоді як шукають роботу 14% жителів країни.

Частка зайнятих пошуком роботи трохи більше серед чоловіків, ніж серед жінок, а також серед українців до 40 років. В залежності від місцевості та регіону проживання трохи більше пошуком роботи зайняті сільські жителі, а також жителі Півдня та особливо Сходу України.

Опитування проводилося в період з 7 по 16 вересня 2019 року серед 2001 респондентів по всій Україні за винятком окупованих Росією територій. Метод опитування - особисте формалізоване інтерв'ю (face-to-face). Максимальна похибка вибірки - 2,2%.

Раніше ми писали, як змінювався рівень безробіття в Україні.

Також стало відомо, що у вересні було офіційно зареєстровано безробітних на 6,8 тисяч менше, ніж у серпні 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: