Кабмін виділив 300 млн на житло для переселенців

Читать на русском
Кабмін виділив 300 млн гривень на доступне житло для 950 сімей, з яких 700 сімей внутрішньо переміщених осіб і близько 200 сімей учасників АТО/ООС.

Кабмін виділив 300 млн гривень на доступне житло для 950 сімей, з яких 700 сімей внутрішньо переміщених осіб і близько 200 сімей учасників АТО/ООС.

Про це повідомляє пресслужба Кабінету міністрів у понеділок, 28 жовтня. Відповідне рішення уряд ухвалив на виїзному засіданні в Маріуполі.

Програма Кабміну: що нового (і не дуже) обіцяють для ветеранів та переселенцівПільгове кредитування для купівлі житла для біженців, електронну систему Е-ветеран та створення Центру психічного здоров’я ветеранів обіцяє новий уряд.

«Уряд розширив програму будівництва доступного житла. Йдеться про додаткові 300 млн грн, які до кінця 2019 року дозволять побудувати доступне житло в приміських районах Києва, Дніпра, Львова, Одеси, Харкова для близько 950 сімей, із яких 700 сімей внутрішньо переміщених осіб і близько 200 сімей учасників АТО/ООС» , - йдеться в повідомленні.

Кабмін також схвалив документ, який дозволить Україні приєднатися до Декларації про безпеку шкіл. Це посилить безпеку учнів у школах, зокрема на територіях, що межують із територією проведення ООС.

Раніше в штабі розповіли подробиці розведення сил на Донбасі.

Також нагадаємо, була підрахована заборгованість держави по пенсіях переселенцям.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: