У Харкові сталася перестрілка, є загиблий

Читать на русском
Біля супермаркету в Харкові сталася стрілянина, внаслідок якої загинула одна людина, в місті оголошено операцію Сирена.

Біля супермаркету в Харкові сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина, в місті оголошено операцію «Сирена».

Про це заявили в п'ятницю в пресслужбі Головного управління Нацполіціі області.

«У Харкові біля супермаркету сталася стрілянина. Внаслідок події одна людина загинула, одна – зазнала поранення. Для розшуку і затримання зловмисників в місті і області розпочалася поліцейська операція «Сирена». Інформація про те, що на вулиці Клочківській в Харкові чутно звуки пострілів, надійшла в поліцію о 12:05», - йдеться в повідомленні на сайті Нацполіціі Харківської області.

За первинною інформацією, невідомі відкрили стрілянину. Внаслідок цього один із постраждалих помер дорогою до лікарні, іншому медики надають необхідну допомогу, їх особи встановлюються.

Автомобіль, на якому зловмисники втекли, знайдений неподалік місця злочину. Його підпалили. На місці події працює слідчо-оперативна група і експерти. Проводиться огляд, опитуються свідки, збираються речові докази.

За інформацією телеканалу NewsOne, на місці події виявлено пістолет, автомат і посвідчення університету внутрішніх справ України.

Очевидці повідомляють, що після перестрілки в Харкові один із учасників інциденту підірвав себе на вокзалі.

Раніше в тролейбусі Києва сталася стрілянина, постраждали двоє людей.

Також в Києві зі стріляниною пограбували іноземця.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: