В одній зі шкіл Києва розпилили сльозогінний газ, є постраждалі

Читать на русском
Неповнолітній розпорошив сльозогінний газ у вестибюлі однієї зі шкіл в Оболонському районі Києва. Внаслідок інциденту постраждали 10 школярів і один співробітник.

Неповнолітній розпорошив сльозогінний газ у вестибюлі однієї зі шкіл в Оболонському районі Києва. Внаслідок інциденту постраждали 10 школярів і один співробітник.

Про це повідомляє пресслужба київського управління Нацполіції України.

За даними поліції, 13-річний хлопець намагався потрапити в клас до свого товариша, але охоронець його не пропустив, тоді він розпорошив сльозогінний газ.

«Правопорушник зник, а всіх дітей і працівників школи терміново евакуювали з приміщення. Від хуліганських дій неповнолітнього постраждали 10 учнів і 72-річний співробітник», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, поліцейські вивчили записи з камер відеоспостереження і встановили, що газ розпорошив хлопець, який вже декілька років перебуває на обліку в поліції. Він систематично порушував навчальну дисципліну, а на його батьків раніше складалися адміністративні протоколи.

Поліцейські знайшли хлопця за місцем проживання, він розповів, що купив газовий балончик через інтернет і «за його допомогою вирішив покарати охоронця».

Поліція порушила кримінальну справу за статтею «хуліганство», санкція якої передбачає до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Львові через розпилення газу шпиталізували студентів.

Також відзначимо, у школі Черкас розпорошили газ, проведена евакуація.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: