Без води залишились близько 80 тисяч мешканців Луганщини

Читать на русском
За даними компанії, заборгованість виникла до 1 січня 2019 у сумі понад 167 млн. грн., з них 142 210 626 грн - за активну електроенергію.

Близько 80 тис. мешканців центральної та південної частини Лисичанська, Привілля та Новодружеська Луганської області перебувають без централізованого водопостачання з 18 жовтня.

Про це повідомляє ДСНС, ЛКСП «Лисичансьководоканал».

За даними ДСНС, відсутність водопостачання пов'язана із відключенням від електропостачання 3 насосних станцій «Лисичанськводоканал» («ГТВ», «Білогорівська» та «Боровська») у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію.

«Протягом доби 19 жовтня підрозділами ДСНС населенню та на об’єкти інфраструктури підвезено 140 кубометрів технічної води», - повідомили у відомстві.

За всю виборчу кампанію в Зеленського не було обіцянок про зниження тарифівВолодимир Зеленський не давав обіцянок знизити тарифи на комуналку. А отже, не міг і зріктися такої обіцянки. Натомість експерти вже стежать за виконанням решти обіцянок Зеленського.

Вказано, що на «Лисичанськводоканалі» про отримання попередження від ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» про повне припинення постачання електричної енергії з 9:00 18 жовтня за борги повідомляли ще 3 жовтня.

За даними компанії, заборгованість виникла до 1 січня 2019 у сумі понад 167 млн. грн., з них 142 210 626 грн - за активну електроенергію.

Раніше в уряді заявили, що не мають наміру підвищувати тарифи.

Нагадаємо, за всю виборчу кампанію у Зеленського не було обіцянок про зниження тарифів.

Як відомо, в бюджеті-2020 на виплату житлових субсидій передбачено 47 млрд 628,6 млн грн.

Скільки коштів витрачено в 2014-2019 роках на субсидії – тут.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: