НАЗК виявило порушення у 58 партій

Читать на русском
Національне агентство з попередження корупції виявило порушення в звітах 58 політичних сил.

Національне агентство з попередження корупції виявило порушення в звітах 58 політичних сил, зокрема в партіях «Слуга народу» і «Батьківщина».

Про це повідомила пресслужба агентства.

«Національне агентство з попередження корупції завершило аналіз звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за другий квартал 2019 року. За результатами аналізу затверджено 121 висновок за вказаний звітний період. З них 58 висновків містять інформацію про виявлені порушення порядку подання звіту політичної партії і встановленого порядку надання або отримання внеску в підтримку політичної партії», - повідомило НАЗК у понеділок.

Зокрема, порушення виявлені у звітах партій «Слуга народу», «Опозиційна платформа - За життя», «Батьківщина» і «Голос». У список партій, які припустилися порушень у звітах, увійшли і ті, які не пройшли до парламенту в 2019 році. За кожним випадком буде оформлений протокол про адміністративну відповідальність.

Як повідомлялося, виконання обов'язків голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Кабмін поклав на Новак Наталію Василівну.

Нагадаємо, закон про перезавантаження НАЗК набув чинності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: