Новак призначили тимчасово виконуючою обов'язки голови НАЗК

Читать на русском
Виконання обов'язків голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Кабмін поклав на Новак Наталію Василівну.

Виконання обов'язків голови Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) Кабмін поклав на Новак Наталію Василівну.

Про це йдеться на сайті Кабміну в неділю, 20 жовтня.

Зарплати антикорупціонерів: скільки у вересні заробили глави НАБУ, САП, НАЗК і ДБРСкільки заробляють керівники антикорупційних органів в Україні. Слово і Діло це з'ясувало.

Новак була народним депутатом України VII і VIII скликань. Також обіймала посаду начальника відділу з питань бюджету та соціально-економічного розвитку в Київраді.

Нагадаємо, закон про перезавантаження Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) № 140-IX набув чинності в п'ятницю, 18 жовтня.

Документ скасовує визнані неконституційними норми про обов'язок антикорупціонерів подавати е-декларацію. Йдеться про фізосіб, які отримують гроші або майно в рамках програм допомоги, в тому числі в сфері запобігання, протидії корупції; вводять стандарти в сфері антикорупційної політики; керівників громадських антикорупційних організацій.

Раніше НАЗК виявило порушення у декларації екснардепа на 67 млн ​​гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: