Гонтарева відреагувала на пісню «Кварталу» і хору Верьовки

Читать на русском
Ексглава НБУ Валерія Гонтарєва передрікає відтік інвесторів і падіння економіки через 3-6 місяців після скандального виступу хору імені Верьовки на Кварталі 95.

Ексглава НБУ Валерія Гонтарєва передрікає відтік інвесторів і падіння економіки через 3-6 місяців після скандального виступу хору імені Верьовки на Кварталі 95.

Про це вона написала на The Page.

«Жодна економіка в Україні ще не будувалася на такому політичному балагані і ганьбі. Зараз вони або одумаються, або пожинатимуть плоди. Інвестори все бачать. Ключовою, звісно, є історія з ПриватБанком», - написала вона.

«Суди повинні зрозуміти, що ми не можемо поставити всю країну в залежність від любові до одного олігарха, навіть якщо президент вважає, що він йому щось винен. Якщо ти взяв відповідальність за країну - треба її нести», - додала Гонтарева.

За її словами, Кабмін реформаторів міг би працювати, але «з продажними судами, олігархами на задньому дворі і ситуацією з ПриватБанком наслідки не змусять себе чекати. Для міжнародної спільноти це червона лінія».

«Зе-команда отримала країну на хвилі макростабільності, і на цьому вони можуть якийсь час протриматися. Але при таких політичних потрясіннях все швидко полетить вниз. Тут треба врахувати, що це відбудеться немиттєво - кореляція між політичним свавіллям і реакцією економіки становить три-шість місяців», - написала екс-голова НБУ.

Нагадаємо, учасники «95-го кварталу» в останньому випуску свого вечірнього шоу на каналі 1+1 разом з хором ім. Верьовки висміяли в пісні підпал будинку колишнього голови Національного банки України Валерії Гонтаревої.

«Слово і Діло» зібрало реакцію соцмереж на цей виступ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: