У «Слузі народу» розповіли подробиці зустрічі з Гончаруком

Читать на русском
Так, зустріч провели для спростування інформації про те, що документ про субвенції для округів є фейковим.

Давид Арахамія, голова «Слуги народу» розповів, для чого його фракція зустрічалася з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком.

Про це він розповів журналістам у п'ятницю, 18 жовтня, пише «РБК-Україна».

Без «турборежиму»: як Верховна рада провела тижденьВерховна рада оголосила про закінчення роботи в турборежимі. У вівторок не було ухвалено жодного закону, зате в п'ятницю нардепи будуть сидіти до останнього.

Так, зустріч провели для спростування інформації про те, що документ про субвенції для округів є фейковим.

Арахамія підозрює в оприлюдненні документа депутатів-мажоритарників або депутатів інших фракцій.

«Щодо бюджету, є питання. Вчора була зроблена така, я думаю, диверсія. Хтось ніби з Мінфіну виклав таблицю, в якій був розподіл соцекономсубвенцій по округах. Наші депутати і представники комісії з різних фракцій говорять, що ця інформація невірна, але таблиця виглядає як зверстана. Тобто треба зараз зробити розслідування і зрозуміти, навіщо хтось викладає недійсні документи. Я думааю, що метою є внести смуту серед депутатів-мажоритарників, серед депутатів різних фракцій. Зранку була дуже напружена атмосфера. Тому що це округи, це субвенції... Бійки не почалися, але було багато суперечок. Тому ми викликали прем'єра, щоб він підтвердив, що це фейковий документ», - повідомив Арахамія.

Нагадаємо, раніше Гончарук обговорив із фракцією «Слуга народу» анбандлінг «Нафтогазу». Зазначалося, що питання виникло щодо того, як сформульована в законі можливість управління ГТС. Це викликало досить гарячу дискусію.

Раніше Арахамія розповів, чи планують дострокові місцеві вибори.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: