Рятувальники ліквідували пожежу на території пивзаводу в Харкові

Читать на русском

У ніч проти середи, 16 жовтня, в Харкові на території пивзаводу Нова Баварія сталася пожежа. Постраждалих немає. Причина загоряння з'ясовується.
Фото - ГУ ДСНС у Харківській області.

У ніч проти середи, 16 жовтня, в Харкові на території пивзаводу «Нова Баварія» сталася пожежа.

Як повідомила пресслужба ГУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області, до місця події вирушили чотири підрозділи пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах та одна автодрабина, а також два відділення курсантів навчального підрозділу Національного університету цивільного захисту України на двох пожежно-рятувальних автомобілях.

«За результатами проведення розвідки стало відомо, що загоряння сталось у металевому ангарі, в якому стояла вантажівка марки КамАЗ, а також зберігалися близько 3 тонни насіння кукурудзи та обладнання. На той час ангар і вантажівка вже були повністю охоплені вогнем. Площа пожежі становила близько 400 кв. м», - йдеться в повідомленні.

У ніч проти середи, 16 жовтня, в Харкові на території пивзаводу Нова Баварія сталася пожежа. Постраждалих немає. Причина загоряння з'ясовується.
Фото - ГУ ГСЧС в Харьковской области.Фото - ГУ ДСНС у Харківській області.Зображення максимального розміру (відкриється в новому вікні)

На ліквідацію пожежі подали п’ять пожежних стволів.

О 1:35 пожежу було локалізовано, а о 4:29 ліквідовано повністю.

Постраждалих немає. Причину займання з'ясовують.

Нагадаємо, у Львівській області сталася пожежа на шахті. Людей евакуювали на поверхню.

Раніше рятувальники підрахували, скільки пожеж сталося в Україні з початку 2019 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: