У Сумській області від вибуху гранати загинув чоловік

Читать на русском
Місцевий житель на задньому сидінні свого автомобіля (який був у гаражі тривалий час незачиненим) виявив предмет, схожий на гранату.

У Сумській області внаслідок вибуху гранати загинула людина.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Подія сталася в одному із сіл Конотопського району. Місцевий житель на задньому сидінні свого автомобіля (який був у гаражі тривалий час незачиненим) виявив предмет, схожий на гранату.

«Для того, щоб з'ясувати, що це, запросив свого знайомого. Під час того, як людина оглядала «знахідку», стався вибух. В результаті він отримав тілесні ушкодження, від яких помер по дорозі в лікарню. Загиблому чоловікові було 39 років», - йдеться в повідомленні.

Для з'ясування обставин на місце події виїхали начальник ГУНП області, керівництво місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія, фахівці-вибухотехніки.

За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження. Проводяться невідкладні першочергові слідчі дії, спрямовані на з'ясування обставин, які призвели до загибелі людини. Також поліцейські встановлюють, яким чином вибухонебезпечний предмет опинився в салоні авто.

Раніше в «ЛНР» на гранаті підірвався група дітей.

Також в Київській області дівчина підірвалася на гранаті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: