ДТП зі швидкою у Києві: винуватцю загрожує до 8 років

Читать на русском
В результаті події загинули водій та фельдшер швидкої, ще один фельдер був травмований. Винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

За фактом зіткнення легкового автомобіля з каретою швидкою у Києві, в результаті якого 2 людини загинули та одна постраждала, було відкрите кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У поліції попередньо встановили, що зіткнення транспортних засобів відбулося у момент, коли автомобіль швидкої допомоги перетинав перехрестя на червоний сигнал світлофора.

У карети швидкої були увімкнені проблискові маячки та звуковий сигнал.

В результаті ДТП загинули водій та фельдшер швидкої, ще один фельдер був травмований.

Вказано, що за фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286, тобто порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть декількох людей. Винуватцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

Дороги-вбивці: що не так із безпекою руху в УкраїніЯк зменшити кількість смертей на дорогах? Олександр Радчук визначив дві складові, які вкрай необхідні для успішної реформи в сфері безпеки дорожнього руху.

Раніше повідомлялось, що в результаті ДТП постраждали жінка-водій Peugeot і двоє дітей, які перебували з нею в автомобілі, всі вони госпіталізовані.

Ще один потерпілий дитина - пацієнт, якого везла швидка допомога. Також лікар швидкої госпіталізований в критичному стані.

Читайте в авторському матеріалі, що не так з безпекою руху в Україні.

Також «Слово і Діло» розбиралася, які найнебезпечніші траси в країні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: