Зеленський звинуватив Порошенка у спробі почати новий Майдан

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський вважає, що експрезидент Петро Порошенко підштовхує людей засобами і діями до нового Майдану.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що експрезидент Петро Порошенко підштовхує людей засобами і діями до нового Майдану.

Таку заяву глава держави зробив під час пресмарафону 10 жовтня. Текстову трансляцію заходу веде «Слово і Діло».

Зеленський vs Порошенко: як швидко президенти призначали голів ОДАПетро Порошенко призначив всіх голів ОДА на 357-й день президентства, Володимир Зеленський за 121 день призначив 15 керівників областей.

«Він проти розведення (сил) і йому здається, що у зв'язку з цим може бути Майдан... Він дещо підштовхує людей і своїми ЗМІ, і своїми діями», - сказав Зеленський.

Говорячи про те, чи готовий він до діалогу з людьми, які виходять на Майдан, і якою буде його реакція, президент зазначив: «Я спілкуюся з людьми, і я готовий спілкуватися... Я нічого цього не боюся, в будь-який момент, в будь-яку секунду, якщо дійсно суспільство не захоче, щоб моя команда продовжувала, щоб я не був президентом, дивіться, кровопролиття не буде, я дуже спокійно до цього ставлюся».

«Але люди мають знати, що вони оберуть. Вони точно тоді не оберуть припинення війни, і вони точно будуть обирати серед того «меню»... яке є на цьому продажному політичному ринку », - додав глава держави.

Водночас Зеленський заявив, що єдина помилка Порошенка в тому, що йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану.

«Помилка Порошенка в одному - йому здається, що він може бути лідером іншого Майдану», - сказав він.

Зеленський додав, що Порошенко забуває, що він уже не президент і висловив побоювання, що він не вірить в те, що вже не обіймає цю посаду.

Раніше Зеленський пообіцяв захищати інтереси України у справі ПриватБанку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: