Перепис населення-2020: в Мінфіні назвали суму, закладену до проєкту держбюджету

Читать на русском
На проведення загальнонаціонального перепису населення в 2020 році виділять 3,4 млрд грн. Про це інформує пресслужба Міністерства фінансів.

На проведення загальнонаціонального перепису населення в 2020 році виділять 3,4 млрд грн. Відповідна сума закладена в проєкт держбюджету на наступний рік.

Про це інформує пресслужба Міністерства фінансів у середу, 8 жовтня.

Гончарук пообіцяв провести перепис населенняСказано 30 серпня 2019 р.Статус обіцянки: Не виконано

Уряд планує також виділити 10,6 млн гривень на інші статистичні дослідження. Зокрема, в 2020 році мають намір продовжити обстеження умов життя домогосподарств.

«Для того, щоб мотивувати домогосподарства до участі в цьому обстеженні, кожне із них отримує щоквартальну плату за ведення записів доходів, витрат та інших відомостей при проведенні обстеження умов їхнього життя - ці витрати у 2020 році додатково будуть коштувати бюджету 7,3 млн гривень» , - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що вартість проведення перепису населення України відповідно до проєкту Держслужби статистики становить 5 мільярдів гривень.

Також нагадаємо, Інститут демографії та соціальних досліджень Національної академії наук України проведе пробний перепис населення в Оболонському районі Києва і Бородянському районі Київської області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: