Віктора Трепака призначили заступником Рябошапки

Читать на русском

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 8 жовтня 2019 року підписав наказ про призначення Віктора Трепака заступником генерального прокурора.

Про це інформує пресслужба ГПУ.

Реформа прокуратури: штат скоротять на третину, хто не встигне пройти атестацію, буде звільненийГенпрокуратура змінить вивіску, прокурори зможуть призначати запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання, військові прокурори залишаться без погонів.

Віктор Трепак у 1997 закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка, а в 2002 році - Львівський інститут внутрішніх справ при Національній академії внутрішніх справ України за спеціальністю «правознавство».

З 2000 року був призваний на військову службу в органи Служби безпеки України, де проходив її на оперативних і керівних посадах. З 2015 по 2016 роки Віктор Трепак займав посаду першого заступника голови СБУ - начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Центрального управління СБУ.

З липня 2016 року по 31 серпня 2018 року - професор кафедри Національної академії Служби безпеки України, а з 1 вересня 2018 року по жовтень 2019 року - доцент кафедри кримінального права і кримінології Львівського національного університету імені Івана Франка.

Кандидат юридичних наук. Учасник бойових дій на Сході України.

Нагадаємо, раніше Рябошапка призначив прокурора Одеської області.

Також він заявив про запуск реформування Генпрокуратури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: