Справу про напад на журналістів «Схем» на весіллі сина Луценка закрили – ЗМІ

Читать на русском

Справу про перешкоджання роботі журналістів «Схем» на весіллі сина ексгенпрокурора Юрія Луценка закрито. По це написав у Facebook журналіст-розслідувач Михайло Ткач.

«Майже два роки знадобилося підлеглим генерального прокурора Луценка, аби не знайти складу злочину. Протягом двох років наш адвокат намагалася отримати прізвище слідчого. Наш адвокат писала запити. Через суд намагалася отримати бодай якусь інформацію про перебіг цієї справи. Але тиша. На той момент генпрокурором був Юрій Луценко. Справу закрито у травні підлеглим Луценка. Інцидент трапився на весіллі старшого сина Луценка», - написав він.

Луценко на вихід: як генпрокурор виконував обіцянки протягом каденціїУсе вказує на те, що з початком роботи нової Ради генпрокурора Луценка відправлять у відставку. Ми подивилися, що політику вдалося, а що не зовсім за час цієї каденції.

Йдеться про інцидент, який стався в ніч проти 16 вересня 2017 року поряд із ресторанним комплексом у Козині, де святкували весілля сина тодішнього генпрокурора Юрія Луценка.

Під час зйомок на в’їзді до комплексу представники УДО застосували фізичну силу до журналіста Михайла Ткача та оператора Бориса Троценка, щоб перешкодити зйомці виходу і виїзду президента (Петра Порошенка – ред.).

Як відомо, нещодавно колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко виїхав до Великої Британії для проходження курсів з англійської мови.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: