Під Радою мітингують проти продажу землі іноземцям

Читать на русском
Близько тисячі людей протестують біля стін парламенту в четвер вранці, 3 жовтня, проти ухвалення законопроекту номер 2178.

Близько тисячі людей протестують біля стін парламенту в четвер вранці, 3 жовтня, проти ухвалення законопроекту №2178 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення».

Про це передає Інтерфакс-Україна.

Повідомляється, що учасники акції прийшли з державними прапорами України і плакатами «Ні продажу землі іноземцям», «Президент, не допустить продаж землі іноземцям».

Також на акції присутня символіка Всеукраїнської аграрної ради та ВО «Свобода». На площі Конституції перед ВР встановлено ​​сцену, пише Укрінформ.

За словами організаторів акції - представників Всеукраїнської аграрної ради, в мітингу беруть участь аграрії, представники громад та небайдужі громадяни з усіх регіонів України.

Учасники акції закликають парламентарів відкликати проєкт закону № 2178 і передати його на доопрацювання із залученням представників агросектору та громадськості.

Як повідомлялося, Верховна рада 2 жовтня ухвалила постанову про включення до порядку денного сесії 38 законопроектів, серед яких і урядовий проєкт закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення» (№ 2178) і два альтернативних йому.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: