Зеленський проводить у ВР переговори з керівниками фракцій

Читать на русском
Засідання ВР у середу, 2 жовтня, не розпочалося вранці. Як розповів у кулуарах парламента нардеп Ярослав Юрчишин у залі нема жодного депутата від найбільшої фракції Слуга народа.

Засідання ВР у середу, 2 жовтня, не розпочалося вранці о 10-й. Як розповів у кулуарах парламента нардеп Ярослав Юрчишин, фракція «Голос», у залі нема жодного депутата від найбільшої фракції «Слуга народа».

«Зараз тривають переговори президента (Володимир Зеленський - ред.) і керівниками фракцій. Після цього має бути його зустріч із фракцією («Слуга народа» - ред.), - сказав Юрчишин у коментарі для skrypin.ua.

Він також прогнозує, що ще 30 хв, а може і більше ВР роботу не розпочне.

Погоджувальна рада: за що фракції і група готові голосувати 2-4 жовтняВерховна рада протягом тижня може розглянути законопроект про ринок землі і програму нового Кабміну.

Нагадаємо, Верховна рада сьогодні розгляне зміни до Митного кодексу, Виборчий кодекс та законопроект про створення Тимчасової спеціальної комісії ВР з питань правового статусу ветеранів війни.

Також стало відомо, що автомобілісти збираються на акцію під ВР.

Раніше ми писали, що Верховна рада цей пленарний тиждень проведе за скороченою схемою: засідання відбудуться тільки 2-4 жовтня. Про що говорили на Погоджувальній раді, розібралося «Слово і Діло».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: