Бойовики застосували міномети поблизу Травневого

Читать на русском
Мінометний обстріл супроводжувався вогнем з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Від початку неділі, 29 вересня, в зоні проведення операції Об'єднаних сил зафіксовано мінометний обстріл українських позицій поблизу Травневого.

Про це повідомляє прес-центр Міністерства оборони.

За даними, станом на 12:30 російсько-окупаційні війська 6 разів відкривали вогонь по підрозділам Об'єднаних сил. Вказано, що окупанти застосовували заборонене мінськими угодами озброєння.

Так, з мінометів 120-го та 82-го калібру після опівночі та близько 6-ї ранку були обстріляні позиції українських військових в районі населеного пункту Травневе. Мінометний обстріл супроводжувався вогнем з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Крім того, порушення режиму припинення вогню було зафіксовано на Донецькому напрямку. Бойовики з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 4 рази відкривали вогонь по підрозділам Об'єднаних сил поблизу Новотроїцького, Павлополя та Водяного.

На Донбасі протягом доби, 28 вересня, збройні формування РФ та її найманці 23 рази порушили режим припинення вогню.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: