У Києві спалахнула пожежа на Річковому вокзалі — фото

Читать на русском

На Поштовій площі в Києві спалахнула масштабна пожежа. Займання сталося в ніч проти четверга, 26 вересня. На причалі річкового вокзалу палали дві одноповерхові будівлі.

На Поштовій площі в Києві спалахнула масштабна пожежа. Займання сталося в ніч проти четверга, 26 вересня. На причалі річкового вокзалу горіли дві одноповерхові будівлі.

Про це поінформували в пресслужбі ДСНС.

За підвищеним рангом складності були стягнуті додаткові сили рятувальників.

Пожежа почалася близько 4:50. Коли прибули співробітники ДСНС, вогнем було охоплено одну будівлю та полум'я вже поширилося на сусіднє. Загальна площа пожежі склала близько 300 квадратних метрів.

Рятувальники не могли повноцінно взятися до ліквідації загоряння, оскільки будівля була під напругою. Вони викликали електриків, але вони їхали досить довго. Уже в 6:04 пожежу вдалося локалізувати, а о 06:20 повністю ліквідувати.

Клуби диму від пожежі затягли всю Контрактову площу і старий Поділ. На щастя, обійшлося без постраждалих.

На час роботи екстрених служб рух Набережним шосе було частково обмежено. На місці працювали дев'ять одиниць техніки і близько 35 чоловік особового складу рятувальників. Також чергували медики та патрульні. Точну причину загоряння буде встановлювати слідство.

Нагадаємо, у Вінниці на залізничному вокзалі загорівся поїзд.

Також відзначимо, була названа причина пожежі у військовому шпиталі Луцька.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: