Пожежа у Миколаївській області: горить сміттєзвалище

Читать на русском
У Миколаївській області триває ліквідація пожежі на несанкціонованому сміттєзвалищі,  повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

У Миколаївській області триває ліквідація пожежі на несанкціонованому сміттєзвалищі, повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Як повідомляється, пожежа на сміттєзвалищі трапилася 21 вересня біля 23:00.

ДСНС опублікувала статистику загиблих на пожежах з початку рокуЗ початку нинішнього року пожежі забрали життя вже понад 300 громадян, ще 171 особа отримала травми.

«21 вересня о 23:06 за екстреним номером «101» надійшла інформація про пожежу на несанкціонованому сміттєзвалищі на відкритій території за межами смт Березанка», - йдеться у повідомленні.

За викликом прибув черговий караул 8 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. По приїзду було з’ясовано, що горить сміття на орієнтовній площі 1 тис. кв. м.

Силами вогнеборців о 00:20 пожежу локалізовано, наразі триває ліквідація окремих осередків. Гасіння ускладнює вітряна погода. Зранку, 22 вересня, до місця додатково залучено бульдозер від комунального підприємства «Березань».

Від ДСНС працює одна одиниця техніки та чотири чоловіка особового складу.

Причина пожежі наразі встановлюється.

Нагадаємо, в Луцькому гарнізонному військовому шпиталі сталася пожежа, в результаті чого було евакуйовано майже сотню осіб.

Також у Херсоні загорілося судно, що перебувало на ремонті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: