У Донецьку горить склад боєприпасів

Читать на русском
Склад боєприпасів сепаратистів, розташований в районі селищ Гірник і Землекопи, загорівся в непідконтрольному Донецьку вранці в середу, 25 вересня.

Склад боєприпасів сепаратистів, розташований в районі селищ Гірник і Землекопи, загорівся в непідконтрольному Донецьку вранці в середу, 25 вересня.

Як повідомляють місцеві жителі в соцмережах, чорний дим від пожежі видно за багато кілометрів. Жителі довколишніх будинків пишуть, що з палаючого складу в різні боки розлітаються осколки.

Возгорание в районе Западного промышленного узлаGekhod Tsering

«Живу на ближній вулиці від автопарку на якій склад (200-300 метрів). Осколки долітають до дому», - повідомляють очевидці в соціальних мережах.

Новобогданівка, Балаклія, Калинівка: історія пожеж на арсеналах зброї та обіцянки політиківПожежа в Калинівці вкотре вказала на слабке місце в обороні країни. Попри те, що таке трапляється далеко не вперше, висновки не зроблені.

Нагадаємо, 11 вересня близько 11:30 на складах Міноборони в Калинівці сталася пожежа. Як наслідок - виникло задимлення на території технічного арсеналу, а також було зафіксовано шість вибухів боєприпасів.

Також відзначимо, прокуратура порушила справу через вибухи на арсеналі біля Калинівки.

Після вибухів в Калинівці на Вінниччині відновила роботу база зберігання боєприпасів ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: