Зеленський обговорив із прем’єром Італії справу Марківа

Читать на русском
Зеленський провів зустріч з прем’єр-міністром Італії Джузеппе Конте, під час роботи 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч з прем’єр-міністром Італії Джузеппе Конте, під час роботи 74-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Глава держави привітав Джузеппе Конте з нещодавнім перепризначенням на посаду та формуванням нового коаліційного уряду, а також запросив здійснити візит в Україну, інформує ОПУ.

Зеленський доручив МЗС та ГПУ зайнятися питанням повернення МарківаВолодимир Зеленський доручив Міністерству закордонних справ і Генеральній прокуратурі України терміново зайнятися питанням повернення в Україну колишнього нацгвардійця Віталія Марківа.

Сторони обговорили широкий спектр питань двостороннього та багатостороннього порядку денного. Серед іншого було відзначено активізацію співпраці в інвестиційній сфері.

Володимир Зеленський обговорив і питання засудженого в Італії громадянина України Віталія Марківа. Він запропонував створити спільну слідчу групу для з’ясування обставин смерті італійського журналіста Андреа Рокеллі.

Також під час зустрічі говорили про важливість продовження санкційної політики стосовно Росії.

Нагадаємо, президент України перебуває у США з робочим візитом з метою участі в 74-й сесії Генеральної Асамблеї ООН.

Він уже зустрівся з Генеральним секретарем НАТО.

Завтра глава держави виступить під час загальних дебатів Генеральної Асамблеї ООН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: