Святкування Рош Гашана: до Умані прибув зведений загін поліцейських

Читать на русском
У складі загону - співробітники патрульної поліції, кінологи зі службовими собаками, вибухотехніки, оперативні працівники, співробітник поліції превентивної комунікації та поліцейські групи аеропідтримки.

Зведений загін поліцейських прибув до міста Умань Черкаської області для забезпечення порядку і безпеки громадян під час святкування хасидами Рош Гашана - Нового 5780 року за іудейським календарем.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП у Черкаській області в понеділок, 23 вересня.

Відзначимо, за інформацією правоохоронців, зведений загін налічує понад 550 співробітників поліції з 12 областей України. У складі загону - співробітники патрульної поліції, кінологи зі службовими собаками, вибухотехніки, оперативні працівники, співробітник поліції превентивної комунікації та поліцейські групи аеропідтримки.

Під час проведення інструктажу поліцейських, голова поліції Черкаської області Валерій Лютий зробив акцент на необхідності належного забезпечення громадського порядку в місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів. Також начальник главку відзначив дотримання дисципліни, законності та особистої безпеки під час несення служби.

За даними поліції, в поточному році очікується прибуття близько 40 тисяч паломників з різних країн світу.

Нагадаємо, що щоосені до Умані Черкаської області, де знаходиться могила лідера брацлавських хасидів цадика Нахмана, для святкування Рош Гашана прибувають паломники-хасиди з усього світу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: