Прослушка у Труби може нашкодити розслідуванню резонансних справ

Читать на русском
Прослушка в кабінеті очільника Державного бюро розслідувань Романа Труби може нашкодити розслідуванню деяких резонансних справ.

Прослушка в кабінеті очільника Державного бюро розслідувань Романа Труби може нашкодити розслідуванню деяких резонансних справ.

Про це повідомила речниця бюро Анжеліка Іванова в ефірі телеканалу «112 Україна».

На сайті президента зареєстрували петицію про звільнення Труби та ВовкаНа сайті президента з'явилася петиція з вимогою звільнити директора Державного бюро розслідувань Романа Трубу і голови Окружного адміністративного суду Києва Павла Вовка.

Як пояснила речниця відомства, прослушка може зашкодити статусу досудового розслідування деяких справ, адже у кабінеті Труби проходять наради, на яких озвучують інформацію щодо розслідувань.

«У кабінеті директора відбуваються наради в тому числі з керівниками слідчих управлінь, із слідчими, які проводять досудове розслідування і доповідають щодо стану розслідування кримінальних проваджень, озвучуючи іноді й інформацію, яка є таємницею досудового розслідування», - розповіла Іванова.

Нагадаємо, 21 вересня в кабінеті керівника Державного бюро розслідувань Романа Труби виявили прослушку. Після цього в бюро прибули співробітники поліції та почали обшуки.

Пізніше в своєму Telegram-каналі Труба підтвердив інформацію про виявлення засобів прослуховування у своєму кабінеті.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: