Суд Болгарії дозволив будівництво Турецького потоку

Читать на русском
Верховний адміністративний суд Болгарії припинив провадження у справі газопроводу Турецький потік.

Верховний адміністративний суд Болгарії повідомив про припинення провадження у справі, пов'язаній зі спором про вибір підрядника для будівництва ділянки газопроводу Турецький потік на території країни.

Про це повідомляє прес-служба суду.

Як повідомляється, суд залишив без розгляду подану консорціумом «Газовий розвиток і розширення в Болгарії» скаргу на рішення Комісії про захист конкуренції, відповідно до якої підрядником має стати італійсько-саудівський консорціум Arkad.

В ухвалі суду вказано, що скарга була залишена без розгляду у зв'язку з відсутністю в позивача «волі до оскарження», підтвердженням чого став письмовий запит до болгарської філії компанії - учасниці консорціуму Completions Development, яка, своєю чергою, афільована з Трубною металургійною компанією (ТМК) Дмитра Пумпянського.

Своєю чергою, видання Радіо Болгарія відзначає, що Верховний адмінсуд своїм рішенням дозволив будівництво Турецького потоку через територію країни.

Нагадаємо, 19 листопада 2018 року Ердоган і Путін запустили першу нитку газопроводу Турецький потік, що проходить по дну Чорного моря. У грудні на території Туреччини почалося будівництво наземної частини Турецького потоку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: