Звільнені з РФ українські полонені отримали нові паспорти

Читать на русском
Нові закордонні паспорти і ID-картки громадянина України отримали звільнені з РФ українські моряки і ув'язнені.

Нові закордонні паспорти і ID-картки громадянина України отримали звільнені з РФ українські моряки і ув'язнені. Йдеться про тих, хто втратив документи під час перебування в полоні.

Про це інформує прес-служба ДМС України.

Обмін полоненими та шлях до миру: в чому небезпека для України7 вересня 2019 року відбувся обмін полоненими між Україною і Російською Федерацією за формулою 35 на 35.

«Для зручності і оперативності оформлення нових документів Державна міграційна служба України організувала за допомогою Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс» виїзд мобільного пункту до місць, де звільнені українці перебувають на лікуванні», - сказано в повідомленні.

Відзначається, що реалізація даної ініціативи стала можливою завдяки тісній взаємодії керівництва Міграційної служби, уповноваженої Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової, а також оперативній роботі співробітників Центрального міжрегіонального управління ДМС України та Центру обслуговування громадян «Паспортний сервіс», залучених до процесу оформлення нових документів.

Нагадаємо, 7 вересня відбувся обмін полоненими між Києвом і Москвою за формулою «35 на 35».

В Україну повернулися 24 моряки, журналіст Роман Сущенко, режисер Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Павло Гриб, Станіслав Клих, Микола Карпюк, Володимир Балух, Євген Панов, Артур Панов, Едем Бекіров і Микола Сизанович.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: