Баканов розповів, що йому відомо про «путч Порошенка»

Читать на русском
Керівник Служби безпеки України підтвердив, що вже були випадки, коли життя Зеленського перебувало в небезпеці.

Керівник Служби безпеки України підтвердив, що вже були випадки, коли життя Зеленського перебувало в небезпеці.

Про це він повідомив в кулуарах Ялтинської Європейський стратегії Українським Новинам.

«Чи є у мене інформація про «путч Порошенка»? У структурі СБУ є цілий департамент, який займається цими питаннями», - сказав він.

За його словами, є деструктивні елементи, що не позитивно налаштовані в зв'язку з чим СБУ проводить різні оперативні заходи.

При цьому, він не уточнив, що означає «не позитивно налаштовані» і «деструктивні елементи».

«Прошу вибачення, не можу розповідати. Навіть коли людина йде на допит, то відповідно до Конституції має право не давати жодних свідчень щодо себе, а про процесуальні дії взагалі не можна говорити. Якщо взяти наших партнерів з ФБР, ЦРУ, МІ5 - їм взагалі заборонено спілкуватися з журналістами. Тому я відповів максимально об'ємно і конкретно», - сказав він.

Баканов також прокоментував слова президента Володимира Зеленського у фільмі про 100 днів його президентства про те, що було кілька загроз його життю.

«Я б дуже хотів сказати, що такого не було, але, на жаль, не можу. Не можу заперечувати, що загроза життю була», - сказав він.

Нагадаємо, в Службі безпеки почався функціональний аудит структурних підрозділів у зв'язку з реформуванням і наближенням до стандартів спецслужб країн Євросоюзу і НАТО.

Також відзначимо, Верховна Рада 29 серпня призначила Івана Баканова головою Служби безпеки України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: