Порошенко повідомив подробиці допиту в ДБР

Читать на русском
Колишній президент Петро Порошенко заявив, що в Державному бюро розслідувань його допитували з приводу націоналізації ПриватБанку і у справі про Керченську протоку. Також
він пов'язує свій допит в ДБР з обшуками у ексголови НБУ Валерії Гонтаревої.

Колишній президент Петро Порошенко заявив, що в Державному бюро розслідувань його допитували з приводу націоналізації ПриватБанку і у справі про Керченську протоку. Також він пов'язує свій допит в ДБР з обшуками у ексголови НБУ Валерії Гонтаревої.

Про це він сказав в п'ятницю, 13 вересня, після допиту, повідомляє Інтерфакс-Україна.

«Я пов'язую сьогоднішні події з обшуками у колишньої глави Нацбанку пані Гонтаревої, спаленням машини, тиском на її сім'ю», - сказав Порошенко.

Він знову наголосив, що вважає політично мотивованою справу. «Ми стовідсотково праві. Націоналізація була елементом захисту від грабіжницьких дій... Але чомусь у ДБР цим займатися не хочуть», - зазначив екс-президент.

Також Порошенко повідомив, що в ході слідчих дій йому «задавали питання щодо моряків, у справі про Керченську протоку».

Крім того, він висловив обурення тим, що суд зобов'язав Національне антикорупційне бюро зареєструвати кримінальне провадження про нібито неправомірні дії Порошенка і екс-міністра закордонних справ Павла Клімкіна під час підписання Мінських угод.

Нагадаємо, Петро Порошенко сьогодні з'явився на допит до ДБР, проігнорувавши перед цим попередні три повістки.

Також ми писали, що в київському офісі Міжнародного інвестиційного банку, основним власником якого є екс-президент Петро Порошенко, проводяться обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: