ЗМІ повідомили про обшук в банку Порошенка

Читать на русском
У київському офісі Міжнародного інвестиційного банку, основним власником якого є експрезидент Петро Порошенко, проводяться обшуки.

У київському офісі Міжнародного інвестиційного банку, основним власником якого є експрезидент Петро Порошенко, проводяться обшуки.

Про це повідомляє 24 канал.

«Які саме правоохоронні структури здійснюють обшуки - поки що невідомо. Силовики на місці подій ситуацію не коментують, кажуть - все питання до слідчого. Представники банку заявили, що не мають інформації про обшуки», - йдеться в повідомленні.

У той же час, юрист Андрій Портнов у Facebook повідомив, що обшуки проводяться у зв'язку з кримінальною справою про відмивання Порошенком злочинних доходів.

«Друзі, хороші і життєстверджуючі новини надходять з Міжнародного інвестиційного банку, що належить Порошенку. Там зараз йдуть обшуки щодо епізоду зняття Порошенком у період травня - червня цього року 340 кг раніше відмитих в офшорах готівкових доларів. Нагадаю, з особистих рахунків Порошенка за виданою ним за один день до поразки у другому турі виборів довіреності на ім'я першого помічника Президента України Онищенка було знято 34 мільйони вкрадених в української держави і відмитих в острівних юрисдикціях доларів», - написав він.

Нагадаємо, Петро Порошенко сьогодні з'явився на допит в ДБР, проігнорувавши перед цим попередні три повістки.

Також ми писали, що НАБУ відкрило справу стосовно Порошенка і Клімкіна.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: