У Києві розпочне роботу форум Ялтинської європейської стратегії

Читать на русском
YES розпочнеться 13 вересня із заяв трьох президентів: президента України Володимира Зеленського, президента Естонії Керсті Кальюлайд і президента Фінляндії Саулі Ніїністьо.
Ілюстраційне фото.

У четвер, 12 вересня, в Києві відкриється шістнадцята щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

Форум традиційно відкриється вечірнім прийомом і вітальними виступами голови наглядової ради YES, колишнього президента Польщі Олександра Кваснєвського, мера Києва Віталія Кличка і філософа і письменника Бернара-Анрі Леві.

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв у 2018 році провести в Ялті форум «Ялтинська європейська стратегія»Сказано 15 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

Форум розпочнеться 13 вересня із заяв трьох президентів: президента України Володимира Зеленського, президента Естонії Керсті Кальюлайд і президента Фінляндії Саулі Ніїністьо.

Другий пленарний день 14 вересня відкриє прем'єр-міністр України Олексій Гончарук своїм виступом, присвяченим стратегії економічних реформ нового українського уряду.

На конференції очікують понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн, які будуть обговорювати глобальні виклики майбутнього, а також політичну ситуацію і її значення для Європи і України.

Нагадаємо, що 15-а щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) була присвячена підготовці до майбутніх критичних змін.

Також сьогодні Володимир Зеленський проведе переговори з президентом Фінляндської Республіки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: