Стало відомо, де в Києві найбільш забруднене повітря

Читать на русском
У Києві цього літа найбільш забруднене повітря в районах Деміївської і Бессарабської площі. Основна проблема — забруднення домішками, які викидаються автотранспортом.

У Києві цього літа найбільш забруднене повітря в районах Деміївської і Бессарабської площі.

Про це інформує Центральна геофізична обсерваторія ім. Бориса Срезневського ДСНС України, пише УНН.

Спекотне літо: рівень азоту в повітрі в Києві сягнув критичних значеньКількість діоксиду азоту у столичному повітрі перевищує норму щонайменше в 5 разів. Медики попереджають про небезпеку загострення хвороб.

«У просторовому розподілі найбільш забрудненими влітку 2019 року були райони Деміївської і Бессарабської площ і вулиця Семена Скляренка. Дещо меншим забрудненням (але все ж істотним) характеризувалися також проспекти Перемоги (район метро «Святошин») та Оболонський, вулиці Олександра Довженка (біля метро «Шулявська»), Каунаська, площа Перемоги, бульвар Лесі Українки, бульвар Вацлава Гавела (перетин з вул. Академіка Стражеска), вулиця Попудренка (район метро «Чернігівська»)», - відзначають в геофізобсерваторії.

Також зазначається, що основна проблема - забруднення домішками, які викидаються автотранспортом, тому найбільший рівень забруднення повітря спостерігається в районах великих автомагістралей міста.

Нагадаємо, цього літа рівень азоту в повітрі в Києві сягнув критичних значень.

Також оприлюднили рейтинг найбільших забруднювачів води.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: