Прокуратура Криму закликала не брати участь у «виборах» на півострові

Читать на русском
Жителів анексованого РФ Криму закликають не брати участь в так званих виборах депутатів парламенту, які окупанти у неділю, 8 вересня, проводить на півострові.

Жителів анексованого РФ Криму закликають не брати участь в так званих «виборах депутатів парламенту», які окупанти у неділю, 8 вересня, проводить на півострові.

Про це повідомляє прес-секретар прокуратури Автономної Республіки Крим Катерина Діденко у Facebook.

Так, в прокуратурі закликають не голосувати на «виборах депутатів кримського парламенту», а також місцевих рад, які сьогодні відбуваються на території окупованого Криму. Діденко додала, що так звані «вибори» не визнаються законними в Україні, Європейському Союзі, Сполучених Штатах та інших країнах.

«Прокуратура АР Крим закликає не брати участь в незаконних «виборах» на тимчасово окупованій території АР Крим та м. Севастополь. Також, повідомляти в правоохоронні органи автономії про всі відомі факти організації та проведення незаконних виборів в Криму», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура АР Крим повідомила про підозру та оголосила в розшук Михайла Малишева, голову так званої «Центральної виборчої комісії» окупованого півострова. Малишев у березні 2014 року брав участь у проведенні так званого «референдуму», а також організовував цьогорічні «вибори до кримського парламенту».

Додамо, у неділю, 8 вересня, на території Російської Федерації проходить голосування на місцевих виборах. Також сьогодні відбуваються так звані «вибори до парламенту» окупованого Криму.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: