Князєв представив нових керівників поліції в двох областях

Читать на русском
Голова Нацполіціі Сергій Князєв, в середу, 4 вересня, представив нових керівників поліції Львівської та Дніпропетровської областей.

Голова Нацполіціі Сергій Князєв, в середу, 4 вересня, представив нових керівників поліції Львівської та Дніпропетровської областей.

Головне управління поліції у Львівської області очолив колишній керівник поліції Хмельницької області Василь Віконський.

Полковник поліції був одним із перших, хто приєднався до правоохоронців в зоні бойових дій на Донбасі. Віконський брав участь в операції зі звільнення Слов’янська та Маріуполя, а також воював у Краматорську, Бахмуті, Дебальцевому, Вуглегорську та Широкиному. Під Іловайськом офіцер зумів вивести з-під вогню частину своїх бійців.

Начальником Головного управління Нацполіції в Дніпропетровській області призначено підполковника поліції Володимира Огурченка.

Огурченко з 2014 року до призначення обіймав посаду начальника Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції. В органах внутрішніх справ працює з 1999 року.

23 серпня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розпорядився звільнити керівників управлінь Національної поліції у Житомирській, Закарпатській, Запорізькій та Львівській областях.

Нагадаємо, МВС ліквідувало економічний департамент Нацполіціі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: