Син президента Зеленського пішов у перший клас

Читать на русском
Син президента Володимира Зеленського, Кирило, цього року вперше пішов до школи. Про це написала в Instagram перша леді.
Фото - ТСН.

Син президента Володимира Зеленського цього року вперше пішов до школи.

Як інформує «Слово і Діло», про це написала в Instagram дружина президента Олена Зеленська.

Комп'ютери школярам та підвищення стипендій – що влада обіцяла зробити для учнів і студентівЗапровадити іспит із математики для всіх випускників, заборонити смартфони в школах та вчасно надрукувати підручники – які обіцянки мають виконати урядовці, нардепи та мери міст.

«Сьогодні ранок для нашої сім’ї особливий. Наш син Кирил тепер першокласник. Сьогодні він уперше сяде за парту, побачить свою першу вчительку й однокласників. У наступні 12 років він дізнається, що таке дружба і, мабуть, розчарування. А ще – бешкетуватуватиме, поїде в перші подорожі без батьків, загартовуватиме характер і ставатиме відповідальним», - написала перша леді.

Вона зауважила, що Кирил «не лише засвоюватиме шкільну програму, а й вчитиметься жити в країні змін».

«Наші діти – покоління майбутнього. Вони не знають, що таке радянські обмеження та безглузде завчання. Віримо, що вони полюблять школу і вчитимуться охоче. А потім оберуть професію за покликом серця і зроблять багато корисного для нашої країни. Ми хочемо пишатися нашими дітьми – і Сашею, і Кирилом. І знаємо, що школа закладе основи їхнього дорослого життя. І майбутнього України», - додала перша леді.

Як відомо, у президента двоє дітей. Донька Олександра (2005 року народження) та син Кирило (2013 року народження).

Нагадаємо, у понеділок, 2 вересня, в Україні початок нового навчального року - День знань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: