Прем'єр анонсував новий формат засідань уряду

Читать на русском
Прем’єр-міністр Олексій Гончарук анонсував зміну формату засідань уряду, щоб не було показухи.
Фото «Слово і Діло».

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук анонсував зміну формату засідань уряду.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав під час зустрічі президента з керівництвом Верховної Ради, Кабміну та правоохоронних органів.

Зе-уряд: яким вийшов новий Кабмін та що насторожує29 серпня депутати IX скликання склали присягу і провели перше засідання Кабміну, під час якого сформували уряд і ухвалили за основу законопроект про зняття недоторканності.

«В уряді ми домовилися, що ми відмовимося від показухи і будемо називати речі своїмі іменам. Те, що має бути відкрито, має бути відкрито, ми це відкриємо. Це публічні дані, території, доступ в будівлі і так далі, і тому подібне. Те, що має бути закритим, точніше не закритим, а те, де ця відкритість не повинна бути тотальною, не перетворюватися на такий собі нудизм, ми це також вирішимо. Тому ми переформатуємо засідання урядів, для того, щоб це не було показухою, шоу, за склом», - сказав він.

У той же час Гончарук не розповів, як саме має змінитися формат засідань.

Нагадаємо, у Києві триває засідання Кабінету міністрів. Президент Володимир Зеленський проводить засідання, на якому присутнє керівництво Верховної Ради, Кабінету міністрів та правоохоронних органів.

Як відомо, 29 серпня Верховна рада 9 скликання призначила весь склад Кабінету міністрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: