Аласанія прокоментував обшуки від ДБР і СБУ

Читать на русском
Обшуки у Зураба Аласанії, голови правління Суспільного, можуть бути пов'язані з позовом голови Офісу президента України Андрія Богдана.

Обшуки у Зураба Аласанії, голови правління «Суспільного», можуть бути пов'язані з позовом голови Офісу президента України Андрія Богдана.

Як пише «Слово і Діло», про це Аласанія повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Богдан подав позов проти журналістів програми «Схеми»Керівник Офісу президента України Андрій Богдан подав судовий позов до Шевченківського районного суду Києва проти журналістів-розслідувачів програми Схеми.

За його словами, правоохоронці прийшли з постановою на вилучення документів та електронних носіїв. «Вели себе дуже ввічливо і спокійно, не ламали двері, будинок не перевертали. Забрали якісь старі копії якихось старих робочих документів, а також матеріали конференції Ради Європи з стратегічного розвитку «Суспільного», - зазначив він.

Він також припустив, що обшуки можуть бути пов'язані з позовом голови Офісу президента України Андрія Богдана проти НСТУ і програми «Схеми». Крім того, Аласанія підкреслив, що готовий до подальших допитів.

«Інша справа, якщо стане ясно, що таким чином здійснюється тиск з метою приструнити «Суспільне», то мовчати ми також не будемо», - додав він.

Нагадаємо, ДБР і СБУ прийшли з обшуками до офісу «Суспільного».

Минулого тижня також стало відомо, що керівник Офісу президента України Андрій Богдан подав судовий позов в Шевченківський районний суд Києва проти журналістів-розслідувачів програми «Схеми» з вимогою спростувати недостовірну інформацію про себе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: