СБУ затримала на хабарі чиновницю міграційної служби

Читать на русском
СБУ встановила, що чиновник отримувала гроші частинами. Аванс становив половину суми, а решту вона отримувала після виготовлення і передачі паспортів.

Оперативники Служби безпеки України викрили фахівця районного відділу Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби (ДМС) Києва на отриманні хабара від декількох «клієнтів» за прискорення видачі біометричних паспортів.

СБУ встановила, що чиновник отримувала гроші частинами. Аванс становив половину суми, а решту вона отримувала після виготовлення і передачі паспортів.

Про це повідомляє прес-центр СБУ, пише «Слово і Діло».

СБУ встановила, що чиновник отримувала гроші частинами. Аванс становив половину суми, а решту вона отримувала після виготовлення і передачі паспортів. Правоохоронці затримали чиновницю на робочому місці під час отримання другої частини чергової неправомірної вигоди в розмірі 300 дол.

Декількома днями раніше СБУ задокументувала отримання першої частини грошей за прискорення видачі шести документів для виїзду за кордон.

Зараз вирішується питання про оголошення чиновниці підозри в скоєнні злочину за ст. 368 ( «Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою») Кримінального кодексу України (ККУ) та обрання запобіжного заходу.

Раніше на Прикарпатті був затриманий за хабар начальник митного поста.

Також нагадаємо, житомирського активіста затримали на хабарі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: