Росія анонсувала міжнародні військові навчання у вересні

Читать на русском
У Росії у вересні заплановані військові навчання Центр-2019. В них крім російських військових візьмуть участь представники Китаю, Пакистану, Киргизії, Індії, Казахстану, Таджикистану та Узбекистану.
Ілюстративне фото.Фото ТАСС.

У Росії у вересні цього року заплановані військові навчання «Центр-2019», у яких крім російських військових візьмуть участь представники Китаю, Пакистану, Киргизії, Індії, Казахстану, Таджикистану та Узбекистану.

Як пише «Слово і Діло», про це заявили в Міноборони РФ, передає ТАСС.

Військові навчання-2019: де братимуть участь Збройні сили УкраїниВ Україні в цьому році пройдуть п'ять багатонаціональних військових навчань, в тому числі Сі Бріз і Репід Трайдент.

У навчаннях візьмуть участь близько 128 тис. військових, понад 20 тис. одиниць техніки, 600 літальних апаратів і до 15 кораблів.

Навчання відбудуться в два етапи - у рамках першого органи військового керівництва відпрацюють керування військами під час боротьби з тероризмом, відбиття ударів засобів повітряного нападу та ведення розвідувально-пошукових і оборонних дій.

Другий етап буде присвячений питанням управління підрозділами під час масованого вогневого удару і наступу на умовного противника.

Основні дії навчань пройдуть на восьми полігонах: загальновійськових «Тоцький», «Донгуз», «Аданак», «Чербаркульський», «Юргінський», «Алейський», а також полігонах військ ППО «Ашулук» і «Сафакулєво».

Навчання також зачеплять акваторію Каспійського моря, де будуть відпрацьовувати сприяння сухопутним військам, оборону морських комунікацій та морської економічної діяльності.

Як відомо, механізована рота зі складу 93-ї окремої механізованої бригади Холодний яр брала участь у багатонаціональних військових навчаннях НАТО Combined Resolve-12 у складі механізованого батальйону США.

Раніше зведений підрозділ Збройних сил України прибув до Німеччини в місто Хоенфельс на багатонаціональні навчання Combined Resolve-12.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: