Команда Зеленського оголосила конкурси на посади голів райдержадміністрацій у шести областях

Читать на русском
Команда президента Володимира Зеленського оголосила конкурси на посади голів районних держадміністрацій в шести областях.

Команда президента Володимира Зеленського оголосила конкурси на посади голів районних держадміністрацій в шести областях.

Як пише «Слово і Діло», вакансії опубліковані в рамках проекту LIFT.

«Ми вже провели величезну роботу для пошуків крутих фахівців в Херсонській області. Але країна сама себе не побудує, тому ми знову починаємо відкритий конкурс на посади голів РДА! Шукаємо розумних і цілеспрямованих керівників на посади голів районних державних адміністрацій у Львівській, Луганській, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Донецькій областях», — йдеться в повідомленні.

Як зазначається в описі до вакансії на сайті Lift, потрібна людина, «яка готова взяти на себе відповідальність за діяльність кожного підрозділу».

«Основне завдання — налагодження всіх процесів в підлеглих органах, службах та комісіях. Забезпечення, розвиток і вдосконалення району», — йдеться в описі.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у Донецькій області звільнив з посад голів семи районних державних адміністрацій. Ще 11 голів РДА були звільнені у Львівській області. Відповідні укази про звільнення 18 чиновників були оприлюднені 12 серпня на сайті президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: