МінТОТ прокоментувало затримання Гримчака

Читать на русском
У міністерстві стверджують, що затримання заступника міністра не стосується діяльності МінТОТ.

Затримання заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака не стосується діяльності МінТОТ і не пов'язане з виконанням ним посадових обов'язків як заступника міністра.

Про це заявили в міністерстві, передає «Слово і Діло» з посиланням на Twitter МінТОТ.

Прес-служба міністерства також додала, що згадуваний у повідомленнях про затримання Гримчака "помічник" не є працівником МінТОТ.

«Повідомлення в ЗМІ щодо затримання «помічника заступника міністра» також не є коректним, оскільки у штатному розписі Міністерства немає посади «помічник заступника міністра». Згадана в ЗМІ особа не є працівником МТОТ», - стверджують у відомстві.

Нагадаємо, 14 серпня детективи НАБУ спільно з представниками Управління спецрозслідування Генпрокуратури та СБУ затримали заступника міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Юрія Гримчака і його помічника за підозрою у вимаганні понад 1 млн доларів.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що його колишнього помічника Гримчака затримали за те, що він і його помічник вимагали гроші за вплив на рішення судів та чиновників Мінкультури.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: