Аварія А-321: екіпаж літака потрапив до списків «Миротворця»

Читать на русском
Росіян звинувачують у кількаразовому свідомому порушенні державного кордону України і в співучасті в нелегальному переміщенні людей та вантажів на окуповану територію.

Сім членів екіпажу літака А321 російської авіакомпанії Уральських авіаліній, який здійснив аварійну посадку в Московській області, потрапили до бази даних сайту «Миротворець».

До розділу сайту «Чистилище», де вказуються особисті дані, включені командир екіпажу Дамір Юсупов, пілот Георгій Мурзін, а також п'ятеро бортпровідників, пише «Слово і Діло».

Росіян звинувачують, зокрема, в «кількаразовому свідомому порушенні державного кордону України», а також у співучасті в «нелегальному переміщенні людей та вантажів» на окуповану територію.

Нагадаємо, вранці 15 серпня літак А321 виконував рейс із Москви до анексованого Криму – міста Сімферополя. На його борту перебували 234 особи. Незабаром після зльоту в двигуни потрапила зграя чайок. Пілоти вирішили зробити екстрену посадку в кукурудзяному полі біля села Рибинське в Раменському районі Підмосков'я.

За останніми даними, внаслідок інциденту постраждали 74 людини, серед них 19 дітей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: