Стали відомі імена українських військових, які загинули під Павлополем

Читать на русском
Стало відомо, хто загинув під Павлополем у результаті потрапляння снаряду з міною, випущеного з гранатомета.

Стало відомо, хто загинув під Павлополем у результаті потрапляння снаряду з міною, випущеного з гранатомета.

Імена загиблих українських військових опублікували в Facebook на сторінці Книги пам'яті, передає «Слово і Діло».

У результаті ворожих обстрілів загинули четверо військових з 36-ї окремої бригади морської піхоти. Серед них були старший матрос Олександр Шарко, матрос Владислав Рак, солдат Сергій Шандра і матрос Василь Кудров.

Як повідомляє Братська районна державна адміністрація, Василь Кудров був родом із села Ганнівка Братського району Миколаївської області. Він служив у військовій частині А 2777.

Чернігівський обласний військовий комісаріат інформує, що Олександр Шарко, 1988 року народження, проживав у Козелецькому районі області. На фронті він був помічником гранатометчика.

Владислав Рак народився в 1998 році і жив в населеному пункті Козелець Чернігівської області. Вже на Донбасі він став гранатометником.

За даними видання «Новинарня», Сергій Шандра був родом із села Торчин Хмільницького району Вінницької області. Він народився у 1995 році.

Нагадаємо, вчора, 6 серпня, на Донбасі бойовики обстріляли українські позиції поблизу Павлополя. В окоп, де військові проводили інженерні роботи, потрапив снаряд із міною, випущений з гранатомету. Четверо українських військових отримали поранення, несумісні з життям, і загинули на місці.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду в зв'язку з ворожими обстрілами.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: