Зеленський під час візиту до Туреччини обговорить звільнення українських політв'язнів – Чубаров

Читать на русском
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розкрив деталі візиту президента Володимира Зеленського до Туреччини.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров розкрив деталі візиту президента Володимира Зеленського до Туреччини.

У коментарі Крим. Реалії він розповів, що однією з тем обговорення буде звільнення українських політв'язнів, незаконно утримуваних в Росії і на території окупованого Криму.

«Під час візиту буде обговорюватися дуже широке коло питань: починаючи від взаємодій у військовій сфері і завершуючи співпрацею в питаннях звільнення політв'язнів, забезпечення прав людини на окупованих територіях», — сказав Чубаров.

Голова Меджлісу висловив упевненість, що Україна отримає підтримку президента Туреччини на всіх міжнародних майданчиках.

Нагадаємо, що Зеленський 7−8 серпня перебуватиме з візитом в Туреччині, де проведе переговори з президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом, а також зустрінеться з представниками української та кримськотатарської громад.

Разом із Зеленським до Туреччини їде національний лідер кримських Мустафа Джемілєв.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: