У Києві не працюють декілька станцій метро на червоній лінії

Читать на русском
У Києві стався збій на червоній гілці метро, станцію Хрещатик зачинено на вхід та вихід для пасажирів з технічних причин.

У Києві стався збій на червоній гілці метро, станція «Хрещатик» закрита на вхід та вихід для пасажирів із технічних причин.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на київський метрополітен у Facebook.

Крім, станції метро «Хрещатик», закриті на вхід та вихід станції «Університет» і «Театральна».

«Рух червоною лінією організований від станції «Академмістечко» до станції «Вокзальна» і від станції «Арсенальна» до станції «Лісова», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, декілька тижнів тому в Києві зупинялося метро через падіння людини на колію. Тоді на станції метро «Олімпійська» пасажир впав на рейки у відсутності поїзда. Чоловік залишився живий.

Раніше людина падала на рейки в київському метрополітені. Був зупинений рух на синій гілці метро через таку ситуацію. Тоді були закриті 5 станцій метро. На станції метро «Оболонь» жінка впала на колію, вона померла.

Крім того, додамо, з понеділка, 15 липня, перші станції метро в Києві почали працювати без жетонів. З понеділка вестибюлі станцій метро «Нивки» (вихід до пожежної частини) та «Іподром» (вихід до Іподрому) перестали продавати та приймати жетони. Повне виведення жетонів з обігу в столичному метро відбудеться до 30 жовтня 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: