ЗСУ отримали чергову партію танків

Читать на русском
Модернізовані танки і відремонтовані броньовані евакуаційні машини передали армії львівські ремонтники.

Львівський бронетанковий завод передав ЗСУ партію модернізованих танків Т-64БВ і Т-72Б, а також капітально відремонтованих БРЕМ-1 та ГПМ-54.

Про це повідомив керівник підприємства Віктор Андрощук в середу, 31 липня, пише «Слово і Діло».

Поточного року все ще слід відремонтувати більш як 70 одиниць техніки різних видів і передати її у війська. Сьогодні замовлення оборонного відомства реалізовано на 50 відсотків. Це вже друга велика передача повернутої фахівцями підприємства в життя техніки.

Андрощук також наголосив, що не так давно, вперше за період бойових дій на Сході України, виконано зовнішньо-економічний контракт на поставку броньованих ремонтно-евакуаційних машин БТС-4ЛБТЗ на базі танків Т-55.

«Чим більше роботи, тим більше нам потрібно працівників. Є вакантні посади слюсарів, токарів, електрозварників, малярів, операторів верстатів, ковалів. Навіть без досвіду роботи. Тим, хто погодиться, ми пропонуємо заробітну плату від 10 000 і більше, а в четвертому кварталі 2019 плануємо чергове підвищення. Тим, хто не має житла в обласному центрі, пропонуємо проживання в гуртожитку за символічну оплату», - запросив Віктор Андрощук фахівців.

Раніше повідомлялося, що система Вільха пройшла випробування Міноборони. Реактивна система залпового вогню Вільха незабаром надійде на озброєння Військових сил України. Згідно з технічними характеристиками, максимальна дальність стрільби Вільхи - 70 кілометрів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: