ДБР повідомило про підозру поліцейському в крадіжці грошей

Читать на русском
Державне бюро розслідувань повідомило про підозру слідчому підрозділу територіального відділу Нацполіції Київської області в крадіжці зі службового кабінету грошей.

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру слідчому підрозділу територіального відділу Нацполіції Київської області в крадіжці зі службового кабінету грошей, які були вилучені як речові докази.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на ДБР.

Попередньо встановлено, що правоохоронець викрав 5 000 доларів і 3 200 гривень речових доказів, які були вилучені його колегою під час слідчих дій в кримінальному провадженні.

«Частину зазначених коштів підозрюваний витратив на власні потреби, а ще 1000 доларів США зберігав за місцем проживання в кімнаті гуртожитку», - відзначили в ДБР.

Під час обшуку в його кімнаті було вилучено 1000 доларів. Зараз поліцейський знаходиться під цілодобовим домашнім арештом. Випадок кваліфікований як крадіжка (ч. 3 ст. 185 КК України).

«Направлено до суду клопотання про відсторонення поліцейського від займаної посади... У разі доведення провини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років позбавлення волі», - додали в ДБР.

Нагадаємо, нещодавно слідчі Державного бюро розслідувань зареєстрували кримінальне провадження за фактом затримання патрульних спецпідрозділом КОВД через зупинку автомобіля начальника обласної поліції.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: