Начальник поліції Дніпра прокоментував інцидент із затриманням патрульних

Читать на русском
Глава Нацполіції Дніпропетровщини каже, що його запевнили про вирішення конфлікту з його водієм.

Начальник Нацполіції у Дніпропетровській області, генерал Віталій Глуховеря прокоментував свій конфлікт із патрульними, через який президент Володимир Зеленський закликав його звільнити.

Як пише «Слово і Діло», на сторінці у Facebook Глуховеря заявив про готовність дати необхідну інформацію для проведення розслідування його поведінки.

«Я готовий надати будь-яку інформацію для проведення об'єктивного розслідування цього інциденту», - написав генерал.

«Коли це сталося, особисто вислухав сторони конфлікту і був готовий для прийняття рішення про притягнення до відповідальності винного. Проте мене запевнили про вирішення конфлікту. Зараз надам свідчення і пояснення у цій справі слідчим. Вважаю справою честі розібратися в ситуації!» - заявив Глуховеря.

Він також зазначив, що справедливість є для нього єдиною цінністю, і він завжди її захищав.

Причиною скандалу стало опубліковане в Мережі відео з інцидентом, коли спецназ КОРД затримав патрульних, які зупинили за порушення правил дорожнього руху авто водія Глуховері.

Інцидентом зайнялося Держбюро розслідувань. За їхніми даними, під час спілкування з патрульними водій, імовірно, подзвонив Глуховері. Після дзвінка на місце інциденту прибули співробітники спецпідрозділу КОРД і затримали патрульних поліцейських.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: